Dia menang lebih dari 5 tahun gaji

Terdapat aplikasi untuk segala-galanya dan termasuk penghantaran ayam goreng.

KFC baru-baru ini telah melancarkan aplikasi penghantaran untuk pengguna di Android dan iOS. Pelanggan boleh membuat pesanan untuk hidangan combo ayam goreng, pencuci mulut dan banyak lagi dengan aplikasi KFC Malaysia.

Untuk membuat pesanan, pilih makanan pilihan anda dan teruskan ke pembayaran. Bil anda akan termasuk caj penghantaran RM3 dan cukai perkhidmatan sebanyak 6%.

Selepas ITU, ANDA Boleh memilih untuk membayar dengan Wang tunai atau Kad Kredit. Bergantung Pada waktu Siang, ANDA Mungkin PerlU menunggu sehingga 60 MINIT untuk penghantaran ANDA TIBA.
Sekiranya ANDA Suka Wedges cheezy, inilah beberapa Berita Baik. Mulai sekarang hingga 2 Disember, pelanggan yang membuat pesanan penghantaran boleh menebus satu biji cheezy besar percuma. Perjanjian promosi ini sah untuk pelanggan yang mendaftarkan akaun pengguna pada aplikasinya.

Di laman web aplikasi penghantaran, terdapat seksyen FAQ yang luas untuk pelanggan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan tersebut. Sebagai contoh, pelanggan akan menerima e-mel pengesahan selepas membuat pesanan.

Soalan Lazim juga menyatakan bahawa penghantaran boleh didapati dari jam 10 pagi hingga 10.30 malam setiap hari, termasuk hari cuti umum. Pelanggan juga boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Terdapat pesanan minimum sebanyak RM15 tidak termasuk caj penghantaran.

Aplikasi ini mempunyai pilihan mengumpul diri sendiri di mana pelanggan boleh membuat pra-pesanan dan mengambil makanan semasa masa pilihan di kedai terpilih.

Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini pada masa ini hanya terdapat di 13 kedai KFC di Kuala Lumpur dan Selangor. KFC menyatakan bahawa ia sedang berusaha ke arah menambah lebih banyak lokasi untuk mengumpulkan diri.

KFC juga baru-baru ini mengumumkan perkongsian dengan Maybank untuk membolehkan Maybank QRPay di restoran KFC. Pelanggan yang kini boleh membayar untuk makanan mereka dengan kod QR yang dihasilkan melalui aplikasi Maybank.

Sistem pembayaran digital ini kini boleh didapati di 11 cawangan KFC iaitu KFC Puduraya, Pavilion 2, Bukit Bintang, KL Sentral, Mid Valley Megamall, KLIA 2, Sunway Pyramid, Shah Alam Seksyen 7, The Curve dan VSQ.

KFC berjanji untuk memasukkan perkhidmatan ini ke lebih banyak cawangan di seluruh negara menjelang suku pertama tahun 2019.

lushviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *